VARME

Vannbåren varme installeres nå i omtrent halvparten av alle nye boliger i Norge. Et vannbåren-varme-system fordeler varmen fra forskjellige varmekilder rundt i boligen.

Vannbåren varme gir deg fleksibilitet i forhold til valg av varmekilder og det gir deg fleksibilitet om du skulle velge andre varmekilder i fremtiden.
Fordeler:
Du trenger ikke velge nye/moderne oppvarmingkilder som solvarme eller grunnvarme for å innstallere et vannbåren varmesystem.
Vannbåren varme- systemet er det som distribuerer varmen rundt i huset. Du kan knytte nærmest hvilken som helst varmekilde til et vannbåren varme- anlegg. Det varmegivende vannet holder ikke høyere temperatur enn 20 – 40 °C så gulvet vil alltid være kun litt varmere enn rommet. Varmen er behagelig og jevn i hele rommet/huset, med vannbåren varme slipper du også strålevarmen som elektriske ovner gir.
Vannbåren varme gir deg energifleksibilitet og kan kombineres med de fleste varmekilder – olje, gass, pellets, varmepumpe, solvarme, grunnvarme eller elektrisitet.
Det vanligste er kanskje olje/el, varmepumpe/el og varmepumpe/ gass (LPG). Du kan også velge å bytte varmekilde fra f. eks. elektrisitet til ved når strømprisene er høye. Og du kan velge varmekilder som er miljøvennlige som solvarme ved eller pellets.
Vannbåren varme monteres i kombinasjon med en eller flere varmekilder.
TA KONTAKT I DAG

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Våre rørleggere er erfarne og dyktige håndverkere, og vi er godt kjent for vår utmerkede service og ekspertise på baderom.